Úvod »AUDIO MC» Pštros v české kuchyni - Václav Faltus


        

Pštros v české kuchyni - Václav Faltus

MC

img

 

Číslo produktu: VM0135-4
cena bez DPH: 16 Kč
cena s DPH (21 %):
19 Kč

do košíku:
  ks  

 

  1. Úvod - Felix Holzmann a Louis Armstrong
  2. Zálesácká polévka - František Ringo Čech
  3. Plátky dušené na šafránu - Leoš Suchařípa
  4. Maso dušené na červeném víně - Jiří Sovák
  5. Maso zámeckého pána - Oldřich Nový
  6. Kostky na lovecký způsob - Miroslav Donutil
  7. Kostky na sardeli - Věra Chytilová
  8. Pštrosí nudličky na slovenský způsob - Josef Kroner
  9. Pštrosí plátky - František Kovářík
  10. Závitky starého cibuláře - Stanislav Neumann
  11. Plátky v pivní omáčce - Vlasta Burian
  12. Pštrosí jehla se slaninou a cibulí - František Filipovský
  13. Francouzská pečeně - Chantale Poulain
  14. Pštrosí jehla se slaninou a cibulí - František Filipovský
  15. Pečené plátky z Jižní Afriky - František Nepil
  16. Pštros v písku - Zdeněk Srstka